Welkom in onze moderne vakantiewoning

Hartelijk welkom in CONTRAST 46, een vrijstaande vakantiewoning, waar een sfeervolle inrichting en een prachtige privé-tuin onze troeven zijn om een heerlijk vakantiegevoel waar te maken.

CONTRAST 46 is een eigentijds rustpunt, met veel zorg ingericht en met een creatieve toets uitgewerkt. Werken van bevriende kunstenaars geven een extra tintje aan het interieur en zorgen voor afwisseling in de tuin. Je mag in onze woning alle comfort verwachten, gelijkwaardig aan een hotelformule.

Het uitgebreide en unieke Limburgse fietsroutenetwerk ligt vlakbij en je kan in alle rust wandelen op één van de acht uitgestippelde Trappistenroutes. Met de vele bossen en de diverse natuurgebieden in de omgeving, is een 'weekendje in het groen' verzekerd!

Tussen het groot aanbod wandel- en fietskaarten, aanwezig in de woning, kan je zeker een gezonde en wondermooie tocht ontdekken. Liever op stap met paard of pony? Het ruiter- en menroutenetwerk voert je door de stoere Kempense bossen, over de vlakke heide en langs kronkelige beken.

Klik hier voor een overzicht van de bezienswaardigheden in de buurt.

Referenties

Vlaanderen vakantieland
Charmio